Ivana Korolová (Dana Krejzová) - seriál Krejzovi

Ivana Korolová (Dana Krejzová) - Krejzovi

Ivana Korolová (Dana Krejzová)

Datum narození: 17.9.1988
Znamení: Panna

Charakteritika postavy Dany Krejzové: Produkční v radiu. Ztřeštěná, ale přesto vyrovnaná a spokojená. Má smysl pro humor a sebeironii. Bohužel také nadání působit katastrofy. Danka je vtipný benjamínek se sebeironií. Má pocit, že všichni kolem ní potřebujíce její pomoc. Myslí to dobře, ale většinou to končí nějakým průšvihem nebo trapasem. Pracuje v lokálním rádiu, které vysílá z podkroví rodinné vily. Danka si myslí na majitele rádia Michala, ale nikomu by to nepřiznala. Je to továrna na průšvihy, ale z žádného si nedělá hlavu, vždy se otřepe a šťastně míří dál. Ostatní si myslí, že už by měla mít nějakou vážnou známost, dokonce se jí čas od času pokusí někoho dohodit, ale Danka úspěšně odolává. Hledá někoho, kdo by byl aspoň trochu jako šéf. Jen kdyby nebyl takový proutník.

Ivana Korolová je česká herečka. Vystudovala obor hudebně-dramatický na Pražské konzervatoři. Hrála ve filmech Panic je nanic (2005) a Ať žijí rytíři! (2009), v seriálech a vystupovala v televizním pořadu O korunu krále Karla (2007). Věnuje se také dabingu, od úmrtí Heleny Štáchové převzala v seriálu Simpsonovi Lízu.

Filmografie

  • 2018 - Krejzovi
  • 2017 - Houslová odyssea
  • 2017 - Anča a Pepík
  • 2017 - Četníci z Luhačovic
  • 2016 - Ohnivý kuře
  • 2014 - Modelky s.r.o.
  • 2012 - Dvanáct měsíčků
  • 2010 - Vodník a Karolínka
  • 2009 - Ať žijí rytíři!
  • 2006 - Panic je nanic
  • ...

Zdroj a foto www.iprima.cz